NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska 37, Kranj
nk.triglav@siol.net T: (04) 238 00 50, F: (04) 238 00 51, M: (041) 774 616
 
 


Tu smo doma, to je nogometni hram Triglava!


Športni center je ponos Gorenjske!


Nova pridobitev - dom naše akademije od leta 2009!


Od orličev do orlov - Orlovo gnezdo je neosvojljivo!


Orlovo gnezdo - dom Triglava
Osrednji gorenjski športni center

Triglav je doma v Kranju, v Športnem centru! "Orlovo gnezdo" je dom kjer smo doma "orli" - simbol Kranja in kluba nosimo na prsih! Športni center in naš objekt sta stara preko 45 let, žal tudi osrednja tribuna od izgradnje v 60. letih ni bila kaj dosti posodobljena. To ostaja naloga za naprej, za nove rodove Triglavanov. Projekt nove tribune je v izdelavi, računamo na objekt, ki bo imel skupaj prostora za 3500 gledalcev! Seveda zraven sodijo tudi reflektorji nad osrednjim igriščem.

Nova pa je Tribuna Vzhod /nekdanji Hribček/, za nas tudi Orlovo gnezdo kjer gnezdijo "orliči". Tu je doma NOGA /Nogometna gorenjska akademija/ z ekipami od 13-18 let. Nov objekt smo pridobili v letu 2009 in z njim ustvarili pogoje za delo nogometnega centra, ki Triglav uvršča med najboljše klube pri delu z mladimi v Sloveniji. Osem slačilnic in vsi potrebni dodatni objeti so ob igrišču z umetno travo odlična pridobitev za vse nas!

V Tenetišah in Kokrškem logu pa so doma najmlajši - ekipe od 7-12 let. Pogoji se izboljšujejo in imamo možnost, da naši nogometaši napredujejo. Prav tako je dragoceno igrišče v vojašnici kjer imamo dodatno vadbeno površino. V prihodnje so naši cilji usmerjeni v naslednje projekte:

+nova glavna tribuna z razsvetljavo igrišča

+še eno igrišče z umetno travo v okolici

+izboljšanje pogojev za vadbo v Tenetišah, Kokrškem loguOrlovo gnezdo naj bo tudi simbol naše nepremagljivosti, trdnjava naših nogometnih bitk in obenem dom nogometa in športa. Delamo v enem od najboljših nogometnih centro v državi, v prekrasnem športnem parku in zato je Orlovo gnezdo simbol, več kot le nogometni objekt.

Triglav je več kot zaslužil pogoje za delo, ki bodo primerljivi z drugimi po Sloveniji. Dolga leta smo o njih lahko le sanjali, zdaj se nam zdi, da smo bližje kot kdajkoli. Orlovo gnezdo nas navdaja s ponosom in zadovoljstvom, da je naš dom osrednji nogometni objekt na Gorenjskem!

Zato za vsakega Gorenjca in Triglavana velja: vsaka tekma, vsaka njena minuta naj nasprotniku pove, da v Orlovem gnezdu orli v svojih kljunih in krempljih držijo zmage, svoje zmage!

 

SEMAFOR

 
Avtohiša Vrtač Radio Triglav Jesenice Hotel Creina Kranj Pokali in medalje
 

 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj
Telefon: (04) 238 00 50, (041) 774 616, nk.triglav@siol.net

Sprememba: 22.07.2014, 13:42, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 60/516, zadetki (24.12.2005): 19147078
Računalniška zasnova in realizacija: IT Niansis Franci Lajovic s.p.